Eurobottle

Sinds 1994 maakt en verkoopt Eurobottle bidons. Jaarlijks produceren en bedrukken we miljoenen bidons voor klanten in binnen- en buitenland. Eurobottle levert vooral aan producenten van sportvoeding, reclamebureaus, sportverenigingen en bedrijven.

Eurobottle produceert bidons in haar fabriek Eurobottle Flestic in Dronten. Deze zijn van hoge kwaliteit, omdat we de controle voeren over de gehele keten; van grondstofaanvoer, productie en bedrukking, tot en met distributie.

Hiernaast vind je een video van ons productieproces.

Kwaliteit voorop

De kwaliteit van Eurobottle bidons ondervind je in de praktijk. De bidons zijn gemakkelijk in het gebruik en goed schoon te maken. Ook na intensief gebruik en vele vaatwasbeurten blijven Eurobottle bidons 100% lekdicht.

Voedselveilig

De kunststoffen bidons en het productie­proces van Eurobottle zijn voedselveilig. Dit wil zeggen dat de bidons geschikt zijn voor levensmiddelen. Tussen de bidon en de inhoud ervan vindt geen uitwisseling van schadelijke of ongezonde stoffen plaats. Wij produceren volgens de Europese wet- en regelgeving (EG 1935/2004 en EG 2023/2006). Uiteraard worden onze eindproducten intensief getest. Eurobottle produceert onder ISO9001:2008 en ISO22000:2005 certificeringen.