Ontmoet Eurobottle op de Leveranciersdagen

Ontmoet Eurobottle op de Leveranciersdagen

Ontmoet Eurobottle op de Leveranciersdagen

Eurobottle is opnieuw aanwezig op de Leveranciersdagen, de grootste najaarsbeurs in de promotionele industrie in Nederland. Als producent van duurzame bidons en waterflessen kijken we ernaar uit om u te verwelkomen op onze stand nummer 560.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de branche hebben we ons altijd gericht op kennis, kwaliteit en innovatie. Als grondlegger van biobased kunststof bidons streven we naar een nieuwe standaard voor duurzaamheid.

Tijdens deze twee dagen zullen we ons uitgebreide assortiment van bidons en waterflessen presenteren.  Bezoek onze stand en maak persoonlijk kennis met het Eurobottle team. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en te adviseren over de beste opties voor jouw specifieke behoeften.

De Leveranciersdagen bieden een unieke gelegenheid om de nieuwste trends en ontwikkelingen in de promotionele industrie te verkennen. Samen kunnen we een positieve impact creëren en bijdragen aan een groenere toekomst.

We kijken ernaar uit om u te ontmoeten op de Leveranciersdagen. Kom langs bij onze stand en laten we samen stappen zetten naar een duurzamere en betere wereld!

Recente cases