Eurobottle staat op de PSI ’24

Eurobottle staat op de PSI ’24

Eurobottle staat op de PSI ’24

Kom ons bezoeken op de PSI ’24!

Eurobottle is aanwezig op de PSI ’24 in Düsseldorf, hét centrale ontmoetingspunt voor de Europese promotionele productenindustrie. Van 9 tot 11 januari staan wij op stand 9E56 en we kijken er enorm naar uit om u te verwelkomen.

Tijdens de PSI ’24 zullen wij onze nieuwste producten en mogelijkheden tonen. Zo  presenteren wij met trots onze nieuwe kleuren van de Oasus waterfles. Daarnaast laten we je graag kennismaken met onze biobased bidons. Deze bidons zijn gemaakt van een biobased grondstof en dragen bij aan het verminderen van plastic afval.

Naast het tonen van onze producten, willen we je ook graag meenemen in onze missie. Bij Eurobottle streven we ernaar om milieuvriendelijke en duurzame oplossingen te bieden.

Mis deze kans niet om ons te bezoeken op de PSI ’24 in Düsseldorf. Kom langs bij stand 9E56 en ontdek hoe Eurobottle jouw promotionele producten naar een hoger niveau kan tillen. We zien uit naar je komst!

 

“Laat je inspireren op de PSI ’24 en ontdek hoe Eurobottle bijdraagt aan een groenere wereld met onze duurzame promotionele producten.”

Suikerriet Eurobottle bidon
PSI '23 Eurobottle
Eurobottle duurzame waterfles

Recente cases