Vacature: Commercieel medewerker binnendienst

Vacature: Commercieel medewerker binnendienst

Vacature: Commercieel medewerker binnendienst

Bij Eurobottle zijn wij altijd op zoek naar mogelijkheden om onze producten te verduurzamen. Wij geloven dat een product nooit af is en dat het altijd beter kan. Beter voor de wereld om ons heen. Wij nemen onze verantwoordelijkheid van begin tot eind, van de keuze voor onze grondstoffen tot behoud van deze grondstoffen na het langdurige gebruik van onze kwalitatief hoogwaardige producten. 

Betere producten ontstaan door betere processen, betere processen ontstaan door goed teamwork. Als Commercieel medewerker binnendienst ben jij de smeerolie in het team, jij bent de spin in het web en zorgt ervoor dat goed teamwork leidt tot een tevreden klant! Jij neemt hierbij je verantwoordelijkheid van begin tot eind.

Wij denken dat jij dus een echte teamspeler bent met een sterk klantgerichte instelling. Je ondersteunt de accountmanagers bij het binnenhalen van nieuwe orders, zorgt ervoor dat deze orders in Exact Globe verwerkt worden en dat alle informatie op de juiste plaats beschikbaar is, zodat de productie foutloos kan worden ingepland. Uiteraard vind je het leuk om af en toe zelf ook orders binnen te halen en om samen met de accountmanagers Eurobottle op beurzen te vertegenwoordigen. Jij bent van alle markten thuis en laat dat ook graag zien.

Jij hebt:
Een commercieel HBO werk- en/of denkniveau;

  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Initiatief en daadkracht;
  • Ervaring met Exact Globe of vergelijkbare administratieve systemen;
  • Goede communicatieve vaardigheden en kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van de Duitse taal is een pré;
  • Tijd om 40 uur per week ons team te versterken. 

Wij bieden:
Werken bij Eurobottle betekent dat je onderdeel bent van een klein team, maar in de geborgenheid van het productiebedrijf Flestic, waar continuïteit hoog in het vaandel staat. Samenwerken op een professionele manier in een informele, no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert. Daarnaast heb je veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. En verder: 

  • Salaris passend bij ervaring
  • Pensioenregeling;
  • Bonusregeling;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Mogelijkheid om aandeelhouder te worden van onze moedermaatschappij tegen gunstige condities

Interesse? 
Voel jij je aangesproken? Stuur dan een berichtje naar peter@eurobottle.nl en voeg je CV bij. Wil je eerst meer weten? Bel dan naar Peter Westveer via 06-53536502.

Eurobottle?
Eurobottle is gespecialiseerd in de productie en verkoop van kwalitatief hoogwaardige promotionele bidons en waterflessen. Dat doen wij dit jaar alweer 30 jaar. Onze bidons en waterflessen worden gemaakt van duurzame materialen en daarmee staan wij vooraan als het gaat om het nemen van onze verantwoordelijkheid voor een betere toekomst. De producten van Eurobottle worden verkocht in meer dan 20 landen en gebruikt door miljoenen gebruikers, waaronder vele topsporters. Eurobottle zit onder 1 dak met Flestic, waar kunststof maatwerk verpakkingen worden geproduceerd en verkocht. Flestic is ook de producent van de bidons.

Eurobottle - Bidons voor ijshockey
Gold Nutrition bidon
Transparante waterfles met eigen opdruk

Recente cases