Duurzame bidons met hoogwaardige kwaliteit

Bidons met hoogwaardige kwaliteit, 100% recyclebaar en vanaf 300 stuks te bestellen met je eigen logo.

Gewoon de meest duurzame waterfles

De Oasus waterfles is volledig gemaakt van biobased plastic. De Oasus waterfles kun je volledig personaliseren met jouw logo vanaf 100 stuks.

Robuuste bidonkratten

Sterke en hoogwaardige bidonkratten, zowel onbedrukt als bedrukt verkrijgbaar. Praktisch en onverwoestbaar in gebruik, met ruimte voor 10 bidons. Vanaf 30 stuks te bestellen.

De Eurobottle producten

De Eurobottle kwaliteit

Van suikerriet naar bidon

De Eurobottle kwaliteit

Kennis, kwaliteit en innovatie zorgen er al ruim 27 jaar voor dat Eurobottle hoogwaardige, duurzame en 100% recyclebare bidons, ­waterflessen en bidonkratten produceert in de Benelux. Alle producten van Eurobottle zijn wereldwijd leverbaar.

Wij produceren onze eigen bidons, hierdoor kunnen wij met zekerheid zeggen dat onze kwaliteit 100% is. Onze bidons zijn duurzaam, gemakkelijk in gebruik en volledig aan te passen naar jouw wensen.

Samen met onze eigen designers maken wij voor jou het perfecte ontwerp. Onze bidons zijn te bestellen vanaf 300 stuks, de bidonkratten vanaf 30 stuks en onze waterflessen vanaf 100 stuks.

Wij willen bijdragen aan een nieuwe standaard voor kunststoffen, wereldwijd. Hiervoor gebruiken wij suikerriet als grondstof van onze producten.

Eurobottle Biobased suikerriet bidons
Granulaat Eurobottle

Zet een duurzame stap

Wij willen bijdragen aan een beter milieu, jij ook? Je kunt kiezen voor een biobased fles, zo zet je al een stap in de goede richting! Hoe zorgt Eurobottle nou voor duurzaam plastic.

Heel simpel, wij maken van suikerriet bidons. “Traditioneel wordt plastic voor verpakkingen en flessen gemaakt van aardolie. De productie van aardolie en de verwerking tot plastic kost energie. Het produceren hiervan zorgt voor veel koolstofdioxide (CO2) en kan milieuvervuiling veroorzaken. Dit draagt allemaal bij aan de opwarming van de aarde (broeikaseffect).”

Ons verhaal

Kennis, kwaliteit en innovatie

Ons verhaal

Kennis, kwaliteit en innovatie zorgen er al 25 jaar voor dat Eurobottle hoogwaardige bidons produceert in Nederland. Wij zijn voortdurend vooruitstreven bezig met het zoeken naar duurzame oplossingen voor de productie van deze bidons.

Logo op bidon bedrukken
Contact

Meer informatie nodig?

Neem contact met ons op

Via onderstaand contact formulier, of bel rechtstreeks met een van onze medewerkers.

Telefoon

+31 321 792 327

Contactformulier

Sectie

Sectie