Eurobottle bidons zijn uitgebreid getest op voedselveiligheid en voldoen aan de meest recente Europese wet- en regelgeving op dat gebied. Onze productiefaciliteit in Dronten is gecertificeerd voor de productie van voedselveilige verpakkingen (ISO22000:2005).
Het is erg belangrijk bidons na gebruik goed te reinigen. Eurobottle bidons hebben een grote halsopening en zijn van hoge kwaliteit. Hierdoor zijn ze perfect in de vaatwasser schoon te maken. Je kunt de bidon uiteraard ook op de hand afwassen. Wij adviseren een bidon ook voor het eerste gebruik af te wassen.
Alle 500 ml en 750 ml bidons en de Team 1000 Slim passen in elke standaard bidonhouder.
Eurobottle bidons zijn niet geschikt voor vloeistoffen die warmer zijn dan 40 °C.
Als je online een bidon ontwerpt, kun je een logo-bestand uploaden. Bij digitaal printen, upload je een logo, foto of een andere afbeelding als een .jpg- of .png-bestand. Bij zeefdrukken upload je een logo (of een compleet ontwerp) als Adobe Illustrator-, PDF- of Photoshop-bestand. Voor volledig maatwerk ontvangen we jouw logo- en tekstbestanden graag als EPS-vectorbestand.
In principe is het aantal drukkleuren per bidon onbeperkt. Wij adviseren je graag bij het realiseren van de gewenste bedrukking.
Ja, je kunt iedere drukkleur gebruiken. Soms beïnvloedt de kleur van de bidon de uiteindelijke drukkleur. Dit komt doordat de drukinkt iets transparant is en de bidonkleur er dan doorheen schijnt. Dit voorkom je door eerst een witte onderkleur aan te brengen. Wij helpen je graag om tot de beste kleurensamenstelling te komen.
Nee, dat is geen probleem. Wij kunnen dit voor je doen. Eventuele extra kosten bespreken we vooraf.
Dat kan. De kwaliteit van een full colour opdruk hangt sterk samen met de kwaliteit van de aangeleverde digitale bestanden. Een full colour bedrukking bestaat vaak uit vier kleuren. De minimale afname voor full colour in zeefdruk bedrukte bidons is 2.500 stuks.
Voor particulieren geldt een levertijd van maximaal 4 werkdagen en bij zakelijke bestellingen is de levertijd 4 tot 5 weken. In overleg kunnen we een spoedlevering verzorgen. Neem daarvoor met ons contact op.
Bedrukte Eurobottle bidons zijn speciaal voor een klant gemaakt. Deze verkopen we niet aan derden. Veel van de voorbeelden op deze website kun je rechtstreeks bij de desbetreffende klant bestellen.

BPA word niet gebruikt tijdens productie van de artikelen.

Eurobottle bidons zijn van kunststoffen die voldoen aan de meest recente Europese wet- en regelgeving en bevatten geen zware metalen.
Eurobottle bidons bevatten geen weekmakers.
Meer vragen? Neem direct met ons contact op.