Lasergraveren van de Oasus waterfles

Kies voor een gegraveerde Oasus waterfles voor een duurzaam en blijvend zichtbaar resultaat! Zonder toevoeging van inkt en met moglijkheid voor kleine details.
Gravering Oasus diverse kleuren

Milieubewust en stijlvol: Ontdek de lasergegraveerde Oasus waterfles

Lasergraveren van de Oasus, duurzaamste optie

Een gegraveerde Oasus waterfles is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar de meeste duurzame oplossing om een logo toe te voegen op de waterfles. Met lasergraveren voeg je namelijk geen inkt toe aan het plastic en blijft de fles volledig hetzelfde materiaal.

Door gebruik te maken van lasergraveren worden kleine details met een hoge precisie aangebracht, zonder de toevoeging van inkt. De laser zorgt ervoor dat het plastic migreert en zo het logo permanent op de waterfles verschijnt. Kies voor een gegraveerde Oasus waterfles en draag niet alleen bij aan een duurzame toekomst, maar geniet ook van een uniek en persoonlijk item dat voor lange tijd meegaat.

Personaliseren van de Oasus waterfles

Daarnaast is het ook nog mogelijk om de waterfles te personaliseren. Je kan bijvoorbeeld je bedrijfslogo aan de ene kant laten graveren en aan de andere kant de naam van de ontvanger. Zo ben je verzekerd van een persoonlijk en uniek item dat voor lange tijd meegaat en zorgt voor extra naamsbekendheid voor je bedrijf.

Ben je benieuwd of de Oasus waterfles past bij jouw bedrijf? Of wil je graag een vrijblijvend ontwerp ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Duurzaam relatiegeschenk

De Oasus waterfles is het ideale duurzame relatiegeschenk voor jouw onderneming. Graveer je waterfles met logo en graveer de namen van bijvoorbeeld je personeel of leveranciers aan de andere kant. Op deze manier geef je je eigen bedrijf eindeloze zichtbaarheid door dat de waterflessen op veel plekken gebruikt worden en overal mee naar toe gaan.

Maar wat is er zo duurzaam aan de Oasus waterfles?

Wij maken onze waterflessen van een kunststof welke van suikerriet is gemaakt. “Traditioneel wordt plastic gemaakt van aardolie. De winning van aardolie en de verwerking ervan tot plastic kost veel energie. Het produceren hiervan zorgt voor veel koolstofdioxide (CO2) en kan milieuvervuiling veroorzaken. Dit draagt allemaal bij aan de opwarming van de aarde (broeikaseffect).”

De Oasus waterfles is volledig gemaakt van biobased plastic. Door het monomateriaal is de fles 100% recyclebaar. De fles heeft een licht gewicht wat ook de duurzaamheid vergroot en draagt bij aan een ecologische voetafdruk.

1 Oasus waterfles = 1% donatie aan UNICEF Plastic Bricks

 

Maximale graveergebied van de Oasus
Lasergravering op een rode Oasus waterfles
Witte Oasus waterfles die gegraveerd wordt met lasers
Diverse gegraveerde Oasus
Blauwe en rode Oasus met gegraveerde opdruk
Contact

Meer informatie nodig?

Neem contact met ons op

Via onderstaand contact formulier, of bel rechtstreeks met een van onze medewerkers.

Telefoon

+31 321 792 327

Contactformulier

Sectie

Sectie