Zeefdruk en assemblage

Eurobottle werkt samen met Bewel, een sociale werkplaats, om duurzame flessen te produceren, waarbij Bewel helpt bij het assembleren van de bidons en waterflessen met precisie. Deze samenwerking biedt een totaalpakket, inclusief opslag, bedrukking, assemblage en verzending.

Zeefdruk en assemblage

Ons verhaal

Volledige productie in eigen beheer

Onze samenwerking met Bewel

Bewel is een organisatie die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te werk stelt. Mensen met passie, toewijding en de kwaliteiten om de meest uiteenlopende taken of processen van bedrijven uit te voeren en te optimaliseren.

Eurobottle zorgt samen met Bewel voor de beste kwaliteit producten. Bij Bewel laten wij onze bidons en waterflessen zeefdrukken maar ook assembleren. Het assembleren van onze flessen vereist veel menselijke handeling. 

 

Blaasmachine Flestic Eurobottle bidons
Zeefdrukmachine Bewel Eurobottle

Zeefdruk bij Bewel

Zeefdruk is een druktechniek waarbij het ontwerp op de bidon of waterfles wordt aangebracht door inkt door een gaas sjabloon te drukken. Bij Bewel worden bidons en waterflessen met voedselveilige, hoogwaardige inkt gezeefdrukt. Dit zorgt voor duurzame en veilige bedrukking op deze producten.

De voedselveilige inkt hecht zich goed aan de bidon en Oasus waterfles en behoudt zijn kleur en kwaliteit, zelfs na herhaaldelijk gebruik en wassen. Dit maakt Bewel een betrouwbare keuze voor het personaliseren van onze bidons en waterflessen.

Assemblage bij Bewel

Bij Bewel laten we ook direct onze bidons en waterflessen assembleren. Met een uitgebreid kleurenaanbod kunnen we samen met Bewel een breed scala aan opties bieden aan onze klanten. Denk hierbij aan het zorgvuldig assembleren van de bidon, de dop en de nozzle, of bijvoorbeeld bij de Oasus-fles, het samenstellen van het onderstuk, bovenstuk, bandje en dop.

Dit zorgt niet alleen voor unieke en aantrekkelijke producten, maar ook voor een zorgvuldig gecontroleerd eindresultaat.

Assemblage van bidons Bewel
Biobased bidons

Biobased bidons

Als sinds 1994 produceert Eurobottle bidons. Dankzij jaren ervaring zijn onze bidons steeds verder ontwikkeld. Hierdoor hebben we bidons met de perfecte grip en het ideale drinkgemak ontworpen. Maar wat ons echt onderscheidt is het materiaal van onze bidons. Deze zijn namelijk 100% recylebaar. En dat niet alleen, wij ontwikkelden de eerste bidon van biobased plastic. Dat wil zeggen: van natuurlijk materiaal dat volledig recyclebaar is én, anders dan traditionele plastic, geen schade oplevert aan het milieu.

Bekijk het zeefdruk proces van onze bidons

Zij kozen al voor Eurobottle

Meerdere bedrijven kozen al voor Eurobottle bidons, waterflessen, bidonkratten of shakers. Bekijk onze inspiratie pagina voor diverse voorbeelden.

Contact

Meer informatie nodig?

Neem contact met ons op

Via onderstaand contact formulier, of bel rechtstreeks met een van onze medewerkers.

Telefoon

+31 321 792 327

Contactformulier

Sectie

Sectie