Eigen productie

Eurobottle is onderdeel van Flestic, producent van kunststof verpakkingen. Hierdoor hebben wij de productie van onze bidons volledig in eigen beheer en werken we samen met onze collega’s van Flestic aan het perfecte eindresultaat.

Eigen productie

Ons verhaal

Volledige productie in eigen beheer

Neem een kijkje in onze fabriek

In onze geavanceerde fabriek worden onze bidons en Oasus waterflessen geproduceerd met behulp van de extrusieblaastechniek. De nauwkeurig afgewerkte doppen en nozzles worden geproduceerd met behulp van spuitgiettechnologie.

Wij hebben een team vol met gedreven en gepassioneerde professionals, wiens toewijding zichtbaar is in elk product dat onze fabriek verlaat. Onze inzet voor kwaliteit wordt bevestigd door onze certificeringen volgens de ISO 9001:2015 en ISO 22000 normen, wat garandeert dat onze productieprocessen voldoen aan de hoogste internationale standaarden en voedselveiligheid. 

 

 

Blaasmachine Flestic Eurobottle bidons
Product design van Eurobottle Flestic

Opzoek naar een eigen waterfles of bidon?

Dankzij onze volledig in-house productie hebben wij niet alleen een uitgebreid standaard assortiment, maar bieden wij ook de mogelijkheid om volledig op maat gemaakte bidons en waterflessen te ontwerpen en produceren die perfect passen bij de identiteit en behoeften van jouw organisatie. 

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden en wat wij specifiek voor jouw bedrijf kunnen betekenen? We staan klaar om samen met jou de ideale oplossing te creëren. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw custom made product.

Zeefdruk en assemblage samen met een sociale werkplaats

De zeefdruk en assemblage van onze producten vinden niet plaats op onze locatie, maar worden met de grootste zorg uitgevoerd in samenwerking met Bewel, een sociale werkplaats in Hasselt, België.

Hierbij leggen we niet alleen de nadruk op het leveren van hoogwaardige producten, maar dragen we ook ons steentje bij aan sociale verantwoordelijkheid.

Bij Eurobottle gaan we verder dan alleen kwaliteit; we streven naar duurzaamheid, maatschappelijke betrokkenheid en veiligheid in elk aspect van onze productie.

Eigen productie van Eurobottle in Dronten, Flevoland
Biobased bidons

Biobased bidons

Als sinds 1994 produceert Eurobottle bidons. Dankzij jaren ervaring zijn onze bidons steeds verder ontwikkeld. Hierdoor hebben we bidons met de perfecte grip en het ideale drinkgemak ontworpen. Maar wat ons echt onderscheidt is het materiaal van onze bidons. Deze zijn namelijk 100% recylebaar. En dat niet alleen, wij ontwikkelden de eerste bidon van biobased plastic. Dat wil zeggen: van natuurlijk materiaal dat volledig recyclebaar is én, anders dan traditionele plastic, geen schade oplevert aan het milieu.

Bekijk de productie van onze bidons

Zij kozen al voor Eurobottle

Meerdere bedrijven kozen al voor Eurobottle bidons, waterflessen, bidonkratten of shakers. Bekijk onze inspiratie pagina voor diverse voorbeelden.

Contact

Meer informatie nodig?

Neem contact met ons op

Via onderstaand contact formulier, of bel rechtstreeks met een van onze medewerkers.

Telefoon

+31 321 792 327

Contactformulier

Sectie

Sectie