Nederlandse kennis & kwaliteit

Onze bidons worden geproduceerd in Nederland, in Dronten. Door het in eigen huis produceren van onze bidons kunnen wij 100% kwaliteit garanderen.

Bidons geproduceerd in Nederland
Wie wij zijn

Ons verhaal

Wie wij zijn:

Kennis, kwaliteit en innovatie zorgen er al meer dan 25 jaar voor dat Eurobottle hoogwaardige bidons produceert in Nederland. Wij zijn voortdurend vooruitstrevend bezig met het zoeken naar duurzame oplossingen voor de productie van deze bidons.

Sinds januari 2014 mogen wij ons de grondlegger van dé biobased kunststof bidon noemen. Kwaliteit en duurzaamheid is voor ons vanzelfsprekend en een dagelijkse bezigheid en daarmee onderscheiden wij ons van andere leveranciers. Uiteraard zijn onze bidons ook 100% recyclebaar.

Wij willen bijdragen aan een nieuwe standaard voor kunststoffen, zodat alle waterflessen in de toekomst van biobased kunststof worden gemaakt. Wij onderscheiden ons eveneens door het aanbod van de 330ml en 1000ml bidon en de mogelijkheid om een zichtstreep of een extra softtouch-laag toe te voegen.

De productie hebben wij volledig in eigen huis, dus voor een custom made product zijn wij ook voor u de juiste partij.

De plastic flessen en het productieproces van Eurobottle zijn voedselveilig

Certificering

De producten en het productieproces van Eurobottle zijn voedselveilig. Dit betekent dat de flessen geschikt zijn voor voedsel. Er is geen uitwisseling van schadelijke of ongezonde substanties tussen de fles en de inhoud.

Kies voor een biobased fles van Eurobottle

Biobased

Duurzaam en uitstekend voor recycling! Het grote voordeel van biobased plastic in vergelijking met traditioneel plastic is dat het aanzienlijk minder kooldioxide (CO2) uitstoot tijdens het productieproces. De productie van 1 kilo biobased plastic reduceert zelfs meer dan het 3-voudige van het gewicht aan CO2 uit de atmosfeer! Wij geloven dat als u een bijdrage wilt leveren aan een beter milieu, u het beste kunt kiezen voor een biobased fles van Eurobottle!

Team Eurobottle

Aangenaam

Wij zijn team Eurobottle!

Het team van Eurobottle bestaat uit enthousiaste medewerkers die er alles aan doen om jou zo goed mogelijk te helpen met jouw vraag of bestelling.

Peter Westveer

Peter Westveer

Commercieel directeur
Annicka Eden

Annicka Eden

Marketing en Sales
Femke Broekhuijsen

Femke Broekhuijsen

Marketingcoördinator
Huib Lommers - Accountmanager Eurobottle

Huib Lommers

Accountmanager
Christine Wollschlaeger - Accountmanager DACH

Christine Wollschläger

Accountmanager DACH
Christine Wollschläger - Accountmanager DACH

Arno Staal

Supply Chain Coördinator
Contact

Meer informatie nodig?

Neem contact met ons op

Via onderstaand contact formulier, of bel rechtstreeks met een van onze medewerkers.

Telefoon

+31 321 792 327

Contactformulier

Sectie

Sectie