Bidons bedrukken

Een bidon in de huisstijl of met het logo van jouw bedrijf is een perfect relatiegeschenk of promotiemiddel.

Bidons bedrukken

Ons verhaal

Bidon bedrukken in jouw huisstijl?

Eigen bedrukking

Een bidon bedrukken in de huisstijl van jouw bedrijf? Voor je sportteam een bidon bedrukken? Of een unieke bidon ontwerpen die helemaal past bij jou?

Dit kan bij Eurobottle! Wij produceren en bedrukken bidons van hoge kwaliteit die ook nog eens 100% recyclebaar zijn. Hierbij gebruiken wij voedselveilige inkt doormiddel van zeefdruk. Door het gebruik van zeefdruk kun je voor het bedrukken van een bidon maximaal 6 print kleuren gebruiken. Wij helpen je graag met het ontwerpen van jouw perfecte bidon.

 

Bidon bedrukken grote oplage voorbeelden | Eurobottle
Bidon bedrukken grote oplage voorbeelden | Eurobottle
Eurobottle Eigen bedrukking van bidons

Promotiemiddel & relatiegeschenk

Een bidon in de huisstijl of met het logo van jouw bedrijf is een perfect relatiegeschenk of promotiemiddel. Zo is een bidon goed in te zetten als middel om een evenement te sponsoren. Hierbij koppel je jouw merk aan evenementen passend bij je bedrijf. En als er iets goed is voor het bevorderen van de merkbeleving, is dit het.

Als tijdens een event duizenden sporters drinken uit een bidon met jouw merknaam, dan maak je zeker indruk. De bidons verschijnen nog vaak in beeld. Bijvoorbeeld in sportscholen en bij sportverenigingen. Je merk komt op die manier via een bidon steeds weer onder de aandacht op diverse plekken.

Heeft jouw bedrijf of merk iets met gezondheid, sport of een actieve levensstijl? En hecht je waarde aan duurzaamheid en milieu? Dan zijn wij een perfecte match!

Eigen fabriek in Nederland

Door de productie in eigen huis kunnen wij naast ons standaard assortiment ook een volledig custom made product voor jouw organisatie ontwerpen. Benieuwd wat wij hierin voor jullie kunnen betekenen? Neem contact op met ons op voor meer informatie.

Eigen productie van Eurobottle in Dronten, Flevoland
Biobased bidons

Biobased bidons

Als sinds 1994 produceert Eurobottle bidons. Dankzij jaren ervaring zijn onze bidons steeds verder ontwikkeld. Hierdoor hebben we bidons met de perfecte grip en het ideale drinkgemak ontworpen. Maar wat ons echt onderscheidt is het materiaal van onze bidons. Deze zijn namelijk 100% recylebaar. En dat niet alleen, wij ontwikkelden de eerste bidon van biobased plastic. Dat wil zeggen: van natuurlijk materiaal dat volledig recyclebaar is én, anders dan traditionele plastic, geen schade oplevert aan het milieu.

Zij kozen al voor Eurobottle

Meerdere bedrijven kozen al voor Eurobottle bidons, waterflessen, bidonkratten of shakers. Bekijk onze inspiratie pagina voor diverse voorbeelden.

De Eurobottle producten

Contact

Meer informatie nodig?

Neem contact met ons op

Via onderstaand contact formulier, of bel rechtstreeks met een van onze medewerkers.

Telefoon

+31 321 792 327

Contactformulier

Sectie

Sectie