Lucozade boxing

Lucozade boxing

Lucozade boxing

Lucozade Eurobottle custom sport bidon met eigen opdruk
Lucozade Eurobottle custom sport bidon met eigen opdruk
Lucozade Eurobottle custom sport bidon met eigen opdruk

Lucozade een groot merk sportdrank in het Verenigd Koninkrijk is een gedurfd en dynamisch merk. Lucozade bestaat vandaag de dag om mensen samen te brengen door de kracht van sport.

Lucozade is al jaren een trouwe klant. Vele jaren geleden zijn ze begonnen met een standaard model, de Activity bidon. Deze bidon werd geheel in eigen brand kleuren gemaakt. Zodat dit herkenbaar is voor hun klanten en aansluit bij het merk. Na jaren gebruik van het standaard model koos Lucozade er uiteindelijk voor om een eigen custom made bidon te ontwikkelen. Samen hebben wij alle wensen doorgenomen en is er destijds een matrijs gemaakt. Na een aantal proef producten zijn we gekomen tot een matrijs die aan alle wensen voldeed. Stoere kwaliteits bidon met een inhoud van 1L. Naast de speciale vorm waarin deze bidon uniek door is heeft de bidon ook weer de herkenbare “eigen” Lucozade kleur gekregen.

De custom made bidons van Lucozade worden nu al vele jaren gemaakt en nog steeds is deze bidon een echte eye catcher. Mooie marketingtool die ervoor zorgt dat er eindeloze zichtbaarheid wordt gecreëerd voor jouw merk.

Is een bidon niet weg te denken bij jouw merk en wil je met deze toevoeging jouw merk overal zien terugkomen dan kunnen wij je helpen met het maken van een eigen bidon. Kennis, kwaliteit en innovatie zorgen ervoor dat wij duurzame kwaliteits bidons kunnen leveren. Naast de vele standaard kleuren en formaten kunnen wij met ruim 28 jaar ervaring een partner zijn in het creëren van een eigen bidon!

Benieuwd wat het beste bij jouw merk past? Neem dan contact met ons op!

Recente cases