Ontdek de duurzame bidons van sailfish

Ontdek de duurzame bidons van sailfish

Ontdek de duurzame bidons van sailfish

Made to make you faster!

Sailfish is één van onze gewaardeerde klanten binnen de triathlons. Sailfish is een toonaangevend merk in de zwem- en triatlonindustrie. Door onze samenwerking heeft sailfish ons in staat gesteld om onze inzet voor duurzaamheid verder te versterken. Wij willen graag delen hoe Eurobottle heeft bijgedragen aan hun duurzaamheidsdoelen.

“De oorsprong van sailfish ligt in het water en in de natuur, dus we voelen ons verplicht om beide te beschermen.”

Eurobottle is gespecialiseerd in de productie van herbruikbare bidons met een duurzaam karakter. Onze focus op duurzaamheid is ingebed in onze bedrijfscultuur en is terug te vinden in elk aspect van ons productieproces. We gebruiken hoogwaardige materialen die biobased zijn, wat betekent dat ze afkomstig zijn van hernieuwbare bronnen. Dit helpt de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen en draagt bij aan een circulaire economie.

Duurzame uitstraling van de sailfish bidons

Voor Sailfish was het belangrijk dat de bidons die ze aan hun klanten aanboden duurzaam waren, maar dit ook visueel te zien is. Daarom hebben we naast het sailfish-logo op de bidons ook herkenbare icoontjes geplaatst, waarop te zien is dat de bidons biobased zijn, recyclebaar en bijdragen aan een beter milieu. Hiermee wijs je de gebruikers erop dat ze een bewuste keuze maken bij het kiezen voor de sailfish bidon.

Als Eurobottle zijn we trots op de samenwerking met sailfish en om bij te dragen aan hun duurzaamheidsmissie met onze bidons.

Het voordeel van een duurzame bidon met eigen bedrukking

Een bidon is niet alleen handig en functioneel, maar kan ook dienen als een krachtig marketinginstrument dat zorgt voor veel bekendheid. Door je logo zichtbaar op een bidon te laten bedrukken, bereik je een groot netwerk. Denk aan sporters die hun bidons meenemen naar sportscholen, sportevenementen en andere activiteiten. Hierdoor wordt je merk voortdurend zichtbaar!

Als je op zoek bent naar hoogwaardige, duurzame bidons met aantrekkelijke ontwerpen, neem dan contact met ons op!

Transparante waterfles met eigen opdruk
Duurzame sailfish bidon met eigen opdruk
Sailfish sport bidon op fiets in bergen
Sailfish bidon, duurzaam en functioneel

Recente cases