Ontdek onze nieuwe Oasus kleuren

Ontdek onze nieuwe Oasus kleuren

Ontdek onze nieuwe Oasus kleuren

2 jaar na het lanceren van de Oasus waterfles is het tijd voor vernieuwing! Het is een geliefd product onder ons personeel, klanten en ook zakenrelaties. En nu is het tijd voor nieuwe, verfrissende kleuren!

Door met diverse partijen in gesprek te gaan hebben wij een impressie gekregen over de huidige wensen in de kleuren. Wij zijn langs geweest op hogescholen om meningen over de huidige kleurtrends te vragen en zijn samen met onze kleurleverancier om tafel gegaan om de mode van 2023-2024 door te nemen.

De kleuren die het meeste naar boven kwamen in de gesprekken zijn licht blauw, geel, roze en mintgroen. Deze kleuren zie je momenteel veel in de markt en in (of bij) de laatste modetrend.

Om daarnaast nog beter aan te sluiten bij de wens van de klant hebben wij besloten om de Sunset Red en Sky Blue te vervangen. Deze kleuren sloten vaak niet aan bij de huisstijl van bedrijven met een rood of blauw logo. Dit heeft tot het resultaat geleid voor een PMS 485 C rode Oasus en een PMS Process Blue C blauwe Oasus.

Dit geeft in totaal zes nieuwe kleuren voor de Oasus, met een totaal aanbod van 11 verschillende kleuren. Natuurlijk zijn de Sunset Red en Sky Blue nog verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Oasus waterfles Eurobottle kleuren

Wil je nu direct de nieuwe kleuren bestellen?

Ben je al direct zo enthousiast geworden dat je niet kan wachten om deze kleuren te bestellen? Dan kun je natuurlijk direct contact met ons opnemen! Wij laten je graag alle mogelijkheden weten. 

Neem contact met ons op
info@eurobottle.nl
+31 (0) 321 792 327

Suikerriet Eurobottle bidon
New 6 Oasus colours
Suikerriet Eurobottle bidon

Recente cases