Xenofit: Drink it… feel it… Duurzame sport bidons

Xenofit: Drink it… feel it… Duurzame sport bidons

Xenofit: Drink it… feel it… Duurzame sport bidons

Custom sport bidon met eigen bedrukking. Xenofit kiest voor Eurobottle!

Xenofit® GmbH kiest al meer dan 20 jaar uitsluitend voor Eurobottle sportflessen omdat de kwaliteit en de milieuvriendelijke productie van Eurobottles passen in de bedrijfsfilosofie van Xenofit. Al meerdere modellen van de Eurobottle bidons zijn in omgang met het Xenofit logo, zoals bijvoorbeeld onze Gripper bidon in 500 ML en 750 ML.

Xenofit® GmbH is gevestigd in Tutzing aan de Starnbergsee en profiteert als dochteronderneming van de kennis en kunde van de firma Verla-Pharm Arzneimittel. Talloze hobby- en amateursporters, maar ook topsporters, vertrouwen op het brede assortiment aan mineralen, vitaminen en koolhydraten van Xenofit. De gezondheid van ons allemaal staat bij Xenofit hoog in het vaandel! Het doel is te voldoen aan de toenemende vraag naar gezondheid. Ook het zorgvuldig en efficiënt gebruik van middelen, de verantwoordelijkheid van het bedrijf tegenover zijn medewerkers, zijn partners en de regio is een prioriteit.

Nadja Riewendt, verantwoordelijk voor marketing en verkoop bij Xenofit, zegt het volgende:
“De grote opening van de Gripper bidon maakt het vullen en schoonmaken erg gemakkelijk. Een ander pluspunt is de drie formaten die Xenofit in haar assortiment heeft (500 ml, 750 ml en 1.000 ml) passen in elke flessenhouder, en de bedrukte schaalverdeling maakt het gemakkelijk om bijvoorbeeld isotone dranken direct in de fles af te meten. Voor mij maakt de fles deel uit van elke tocht!”

Het voordeel van een bidon voor een sport nutrition

Een bidon voor een sport nutrition merk biedt niet alleen gebruikersgemak en functionaliteit, maar fungeert ook als zeer effectief marketingmiddel dat zorgt voor veel naamsbekendheid. Door je merknaam of logo prominent op een bidon te bedrukken, bereik je een breed publiek van sporters die hun bidons meenemen naar sportscholen, sportevenementen en andere activiteiten. Dit resulteert in een continue zichtbaarheid van je merk! Eurobottle biedt een duurzame oplossing met bidons gemaakt van biobased plastic.

Ook interesse in een bidon met jouw logo erop? Neem dan contact met ons op!

Xenofit bidon op de fiets
Xenofit - Bidon voor sporters met logo
Sportbidon van Xenofit in de sneeuw softtouch clear

Recente cases