SportstarZ: Dare to swim faster!

SportstarZ: Dare to swim faster!

SportstarZ: Dare to swim faster!

Eurobottle en SportstarZ: de perfecte match voor een gezonde en sportieve levensstijl!

Bij Eurobottle zijn wij erg blij met onze samenwerking met SportstarZ. Als leverancier van hoogwaardige bidons begrijpen wij als geen ander het belang van hydratatie tijdens het sporten. SportstarZ heeft voor de Eurobottle bidons gekozen, een duurzame manier om de sporters gehydrateerd te houden. Dit komt doordat de flessen herbruikbaar en 100% recyclebaar zijn!

Bij SportstarZ staat gezondheid en welzijn centraal en daar sluit Eurobottle naadloos op aan. de SportstarZ bidons (Activity 750 ML) zijn beschikbaar in verschillende kleuren zoals wit met blauwe bedrukking en blauw met witte bedrukking.

Onze bidons zijn volledig vrij van schadelijke stoffen zoals BPA. Zo kunnen deelnemers tijdens het kamp en daarna genieten van fris water of sportdrank!

Over SportstarZ
Als grootste en meest professionele organisator van zwemkampen in Europa, biedt SportstarZ een unieke ervaring voor wedstrijdzwemmers. Deelnemers krijgen de kans om hun zwemvaardigheden te verbeteren onder begeleiding van de beste coaches en trainers op de meest geavanceerde zwemcentra van Europa. De combinatie van technische en mentale training, fysieke inspanning en geavanceerde technologische ondersteuning zorgt ervoor dat deelnemers hun zwemtechniek en -prestaties naar een hoger niveau tillen.

Kortom, Eurobottle en SportstarZ zijn de perfecte match voor een gezonde en sportieve levensstijl. Wij zijn er trots op dat wij als leverancier van bidons kunnen bijdragen aan de missie van SportstarZ om deelnemers te helpen het allerbeste uit zichzelf te halen.

Ook interesse in een bidon met jouw logo erop? Neem dan contact met ons op!

SportstarZ bidon wit met blauwe opdruk
SportstarZ groepsfoto
SportstarZ bidon blauw met witte opdruk

Recente cases