Rolynaround

Rolynaround

Rolynaround

EUROBOTTLE GOES ROLYNAROUND THE WORLD!

Januari 2018 vertrokken Robert (29) en Lynn (24) per fiets op wereldreis. “Aanvankelijk zouden we gaan backpacken, maar een ontmoeting met een Zwitserse fietser heeft ons geïnspireerd en doen besluiten om dit óók te gaan doen.”
De fiets is voor ‘RoLynAround’, zoals ze zichzelf noemen, een ideaal vervoersmiddel.

“Je bent altijd in de open lucht, verbonden met elke weg die je neemt, heuvels die je beklimt en het weer waar je onderweg mee om moet gaan. Het maakt je ook meer aanspreekbaar voor de mensen die je onderweg tegenkomt. Voor ons gaat het niet om het bereiken van een bestemming, maar om de reis die we maken. Ook, niet wetende waar je ‘s nachts zult slapen of waar je ingrediënten kunt vinden om mee te koken, maakt deel uit van het avontuur. Hoewel kamperen aan de kant van de weg of fietsen door Centraal-Azië voor sommigen een uitdaging is, denken we dat het ons geweldige ervaringen zal opleveren.”

Op dit moment bevinden Robert en Lynn zich, na 259 dagen en ruim 11.000km in de benen, in Chengdu (China!) Eurobottle voorziet Robert en Lynn van biobases bidons om onderweg genoeg te kunnen blijven drinken. Wil je op de hoogte blijven van de avonturen van Rolynaround? Volg ze op Instagram via @rolynaround of kijk op www.rolynaround.com.

Eurobottle - Rolynaround sport bidons
Eurobottle - Rolynaround sport bidons
Eurobottle - Rolynaround sport bidons

Recente cases