Vele handen maken licht werk!

Vele handen maken licht werk!

Vele handen maken licht werk!

Het assembleren van onze flessen vereist veel menselijke handeling. Bewel is hierbij onze helpende hand en voldoet dit proces met precisie. De kracht van deze samenwerking is dat er een totaal pakket kan worden geleverd die onze volledige behoefte vervuld. Van opslag en bedrukking tot assemblage en verzending. “Alles onder één dak zorgt ervoor dat we snel kunnen schakelen”, zegt Thomas Bremer die onder andere verantwoordelijk is voor de logistiek bij Eurobottle.

Bij Eurobottle nemen wij onze verantwoordelijkheid door het aanbieden van enkel duurzaam geproduceerde en herbruikbare flessen (bidons en waterflessen). Dit duurzame aspect proberen wij in al onze processen toe te passen. Wij zijn trots op de samenwerking met Bewel. Bewel is een organisatie die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te werk stelt. Deze samenwerking stimuleert de economische én sociale vooruitgang. Een mooie win-win situatie voor iedereen.

Vakmanschap door vakmensen. Bij Eurobottle draait het allemaal om het eindproduct maar voor je bij het eindproduct bent zijn er vele stappen die doorlopen dienen te worden. Doordat al deze handelingen nu op dezelfde locatie plaats vinden hebben wij processen beter kunnen optimaliseren en vormgeven.

Sinds afgelopen juli heeft Eurobottle een nieuw product gelanceerd: “de Oasus waterfles”. Dit product loopt naast de verkoop van de huidige bidons. Deze duurzame waterfles is volledig ontwikkeld door Eurobottle en naast de vele kleuren combinaties is er de mogelijkheid deze waterfles te personaliseren. Bij deze ontwikkelingen heeft Bewel meegekeken naar de mogelijkheden voor de bedrukking en assemblage van de waterfles. Wij zijn blij dat wij voor de Oasus waterfles wederom de handen ineen hebben kunnen slaan met Bewel en deze samenwerking verder hebben kunnen uitbreiden.

Een mooie samenwerking, welke niet alleen duurzamere processen vorm geeft maar ook het menselijk aspect hoog in het vaandel heeft staan! Hierdoor is er een goede en snelle communicatie waardoor er snel geschakeld kan worden. “Wij zien uit naar een lange samenwerking”, aldus Thomas die het dagelijks contact onderhoud met Bewel.

Recente cases