Keep calm and skate on with Weissensee 4 Kids

Keep calm and skate on with Weissensee 4 Kids

Keep calm and skate on with Weissensee 4 Kids

Weissensee4kids gaat de uitdaging aan

Elk jaar vindt in Oostenrijk het fantastische evenement Weissensee4Kids plaats op de Weissensee, waar schaatsers samenkomen om geld in te zamelen voor een goed doel.

Dit jaar heeft Weissensee4Kids een duurzame en verantwoorde keuze gemaakt door Eurobottle bidons te gebruiken. De herbruikbare bidons zijn voorzien van het Weissensee4Kids-logo en zijn niet alleen functioneel, maar ook een uitstekende manier om het evenement te ondersteunen en te promoten. Een bidon is namelijk een uitstekend middel om de merkbeleving te versterken. Met deze bidon creëert Weissensee 4 Kids een blijvende herinnering voor de deelnemers aan het evenement.

“Weissensee4Kids toont niet alleen haar inzet voor het goede doel, maar ook voor duurzaamheid door het gebruik van herbruikbare bidons. Een kleine stap voor het evenement, maar een grote stap in het verminderen van plastic afval en het promoten van merkloyaliteit”

Wat is Weissensee4Kids?

Weissensee4kids is een schaatsevenement op de Oostenrijkse Weissensee. Samen schaatsen zij de Alternatieve Elfstedentocht op eigen afstand. Met deze prestatie zamelen ze geld in voor kinderen. Voor onder andere projecten zoals  Orange Babies en het Ronald McDonald Huis Zwolle.

Ook interesse in een  bidon met jouw logo erop? Neem dan contact met ons op!

Weissensee 4 Kids - Schaatser - Oostenrijk
Eurobottle bidons voor Weissensee4Kids
Weissensee 4 Kids - Editie 2023

Recente cases